Apartmani

Informacije o apartmanima.

Vikendica se nalazi 10 metara od glavne staze. PRIZEMLJE:
Apartman 1
Apartman 2, sadrže spavace sobe sa 4 kreveta + dnevni boravak sa trosjedom i dvosjedom koji mogu sluzit i za spavanje, kupatilo koje ima stalnu toplu vodu , mini kuhinju koja je spojena sa dnevnim boravkom, u kojem se nalaze TV, satelitske antene koje nasim gostima daju jos veci ugođaj u trenutcima odmora od uzivanja u zimskim sportovima.
I Sprat : Na nasem prvom spratu se nalaze isto tako 2 apartmana koja su opremljena istim sadrzajima , osim sto spavace sobe sadrze smjestaj za 3 osobe , dnevnim boravkom u kome su smjesteni trosjedi, takodje opremljen luksuznim namjestajem Tv-om , satelitskim uredjajem i kupatilom.
II Sprat : Na drugom spratu se nalazi jedan on najveci i najluksuzniji apartmana u nasem objektu. Posjeduje veliki dnevni boravak , u kojem se kao i na predhodnim spratovima nalazi TV, satelitski uredjaj , DvD uredjaj , 2 spavace sobe, kupatilo , mini kuhinja koje je spojedan sa dnevnim boravkom. Vikendica posjeduje centralno grijanje , koje prema reakcijama nasih predhodni gostiju je na viskom nivou.Svi apartmani u nasem objektu posjeduju TV , Satelitsku , audio uredjaje...
Besplatno koristenje ski opreme (skije, pancerice,stapovi, sanke). Na rasplaganju je i instruktor skijanja.